Produk

Nylon Swabs Polyester Flocked Kit
  • Air ProNylon Swabs Polyester Flocked Kit
  • Air ProNylon Swabs Polyester Flocked Kit
  • Air ProNylon Swabs Polyester Flocked Kit
  • Air ProNylon Swabs Polyester Flocked Kit
  • Air ProNylon Swabs Polyester Flocked Kit

Nylon Swabs Polyester Flocked Kit

Kit nylon poliester nilon cocok kanggo nglumpukake spesimen, sel utawa cairan trakea kanggo tes DNA. Kasedhiya kanthi desain breakpoint cetakan unik lan uga tanpa. Agen antibakteri lan antijamur nyegah kontaminasi bakteri lan jamur

Model:VTM-C

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Nylon Swabs Polyester Flocked Kit

 

Gosok poliester kalebu spum serat sintetis ing sekitar poros plastik sing ramping sing nyedhiyakake koleksi lan properti rilis sing apik.

 
Fitur iki nggawe sampling sing rumit lan alus.
 
* Cocog kanggo nglumpukake spesimen, sel utawa cairan trakea kanggo tes DNA.
* Kasedhiya ing loro lan tanpa desain breakpoint cetakan sing unik.
* Agen anti-bakteri lan antijamur nyegah kontaminasi bakteri lan jamur
* Ngindhari virus panyimpenan jangka panjang
* Nyingkiri pangatusan saka sampel
* Ngidini bisa tahan suwe saka virus saiki
* Ngindhari tuwuhing bakteri lan jamur liyane sing ana ing spesimen kasebut
* Menstabilake virus lan nawakake pemulihan maksimal


 

Kemasan Peel-Pouch of Nylon Swabs Polyester Flocked Kit:


Gampang dikupas kanthong. Nggampangake presentasi aseptik saka swab.
3ml Media Transport Viral ing tabung mandiri 10ml:
Ngilangi tumpahan lan aerofilisasi sing mbebayani biologis.
Dioptimalake kanggo tuwuh virus.





Nylon Swabs Polyester Flocked KitNylon Swabs Polyester Flocked KitNylon Swabs Polyester Flocked KitNylon Swabs Polyester Flocked KitNylon Swabs Polyester Flocked KitNylon Swabs Polyester Flocked KitNylon Swabs Polyester Flocked KitNylon Swabs Polyester Flocked KitNylon Swabs Polyester Flocked KitNylon Swabs Polyester Flocked Kit



Panas Tags: Kit Nylon Swabs Polyester Flocked Kit, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.