Produk

Metallophone Alat Musik
  • Air ProMetallophone Alat Musik
  • Air ProMetallophone Alat Musik
  • Air ProMetallophone Alat Musik
  • Air ProMetallophone Alat Musik
  • Air ProMetallophone Alat Musik
  • Air ProMetallophone Alat Musik

Metallophone Alat Musik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Metallophone Alat Musik

Instrumen Musik Perkusi Pendidikan 15 Cathetan Kunci Glockenspiel Xylophone Vibraphone Metallophone


 

Dolanan alat musik sing apik kanggo bocah bocah.
Pelangi warna-warni, narik perhatian bocah sampeyan.
Nambah koordinasi mata-tangan bocah lan tambah konsentrasi
Lumahing alus lan ora nglarani tangan sampeyan, mula bocah bisa nggunakake kanthi aman.
15 Nada Warni Warni Klub kanthi Mainan Musik Tongkat 2 pcs.
Katrangan produk
 

Katrangan:

- 15 Nada Werna Warna-warni karo Dolanan Musik Tongkat 2 pcs.
- Pelangi warna-warni, narik perhatian bocah sampeyan.
- Lumahing alus lan ora nglarani tangan sampeyan, mula bocah bisa nggunakake kanthi aman.
- Nambah koordinasi tangan-mata lan nambah konsentrasi
- Dolanan alat musik sing apik kanggo bocah bocah.

Ukuran Bagan:

Ukuran (L x W): Kira-kira. 40 x 14cm / 15.75 x 5.51 inci

Panas Tags: Metllophone Alat Musik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.