Produk

Multube Vortex Mixer
  • Air ProMultube Vortex Mixer

Multube Vortex Mixer

Model:HS-TM

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Multube Vortex Mixer

Gelsonlab HS-TM Multuble Vortex Mixer

 

TM-Multube Vortex Mixer bisa ngolah 50 conto sekaligus .. macem-macem aksesoris bisa dipilih kanggo milih kabutuhan campuran spesifikasi beda tabung uji. Desain program sing wis manusiawi, rong mode operasi internal: campuran cendhak lan tetep wektu, sing nggawe eksperimen luwih trep lan efisien.

Fitur
Lumahing mesin lengkap kanthi baja tahan karat, ora perlu kuatir karo korosi kimia.

Proses maksimal 50 conto sekaligus kanggo nggawe eksperimen luwih trep lan efisien.

Kontrol mikroprosesor, tampilan sing dirancang sederhana, LED nampilake kacepetan lan wektu.

Desain program sing manusiawi, modus campuran sing internal, mode operasi terus-terusan lan wektu. Operasi stabil lan bisu. Klebu rak umpluk standar kanthi tabung diameter 50X15ml Maneka jinis rak tabung busa lan bantalan bisa dipilih.

Data Teknis
Model
FM-Multube
Rentang Kecepatan 500 ~ 2500rpm
Akurasi Kecepatan ± 10rpm
Geger Orbit 4mm
Range Wektu 1s -99hours59mins
Max Load 5kgs
Plate Sampul Ukuran 200 x 300mm
Tegangan AC 100 ~ 230V, 50 / 60Hz

Kekuwatan

Panas Tags: Multube Vortex Mixer, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.