Produk

Demonstrator Generator Surya Mini
  • Air ProDemonstrator Generator Surya Mini
  • Air ProDemonstrator Generator Surya Mini
  • Air ProDemonstrator Generator Surya Mini
  • Air ProDemonstrator Generator Surya Mini
  • Air ProDemonstrator Generator Surya Mini
  • Air ProDemonstrator Generator Surya Mini

Demonstrator Generator Surya Mini

Demo Turator Generator Surya Mini minangka piranti sing sampurna kanggo nglakokake eksperimen dhasar kanggo nduduhake energi solar lan tenaga angin! Kanthi piranti sing gampang dingerteni lan digunakake, sampeyan bisa nggunakake lampu LED, piranti musik, lan motor baling-baling kanthi tenaga surya. Sampeyan banjur bisa nggunakake lampu LED lan piranti musik kanthi nggunakake baling-baling kanthi nggunakake tenaga angin. Uga, piranti iki bisa dipasang ing pasokan listrik eksternal utawa piranti liyane kanggo demonstrasi luwih lanjut.

Model:HSPEN-024

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Demo generator solar Mini               


Gelsonlab HSPEN-024 Peralatan Aplikasi Energi Surya model sel surya 3-6v demonstrator generator Mini Solar

 

Demo Turator Generator Surya Mini minangka piranti sing sampurna kanggo nglakokake eksperimen dhasar kanggo nduduhake energi solar lan tenaga angin! Kanthi piranti sing gampang dingerteni lan digunakake, sampeyan bisa nggunakake lampu LED, piranti musik, lan motor baling-baling kanthi tenaga surya. Sampeyan banjur bisa nggunakake lampu LED lan piranti musik kanthi nggunakake baling-baling kanthi nggunakake tenaga angin. Uga, piranti iki bisa dipasang ing pasokan listrik eksternal utawa piranti liyane kanggo demonstrasi luwih lanjut. Sel Surya: [email protected] Motor: [email protected] Input LED: [email protected] Piranti Musik Elektronik: [email protected] Karo kabel sambungan timah abang lan biru. Ukurane udakara 1,6 "x 4,5" x 9,3 ".


Panas Tags: Demonstrator Generator Solar Mini, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.