Produk

Titik lebur
  • Air ProTitik lebur

Titik lebur

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Titik lebur                                


Gelsonlab HSLI-060 Titik lebur nganggo Mikroskop


Karakteristik

Takeran titik leleh zat;
Kanggo digunakake ing industri farmasi, industri kimia, industri tekstil, dyestuff kanthi mikroskop;
Cara ngukur kapiler, geser utawa kaca nutupi bisa digunakake.

Spesifikasi

Parameter / Model

SGW & reg; X-4

SGW & reg; X-4A

Rentang pangukuran titik lebur

suhu kamar - 320â "ƒ

suhu kamar - 320â "ƒ

Kapabilitas:

<200â „ƒ: ± 1â„ ƒ;

200-320 â „ƒ: ± 2â„ ​​ƒ

<200â „ƒ: ± 1â„ ƒ;

200-320 â „ƒ: ± 2â„ ​​ƒ

Tampilan Minmum

0,1â „ƒ

1â „ƒ

Mode pengamatan

Mikroskop monocular

Mikroskop monocular

Pembesaran optik:

10 X (Lensa mata)

4X (lensa Tujuan)

10 X (Lensa mata)

4X (lensa Tujuan)

Bobot (Kasar):

3,5 kg

3,5 kg

Ukuran Sakabèhé:

300mm 220mm 440mm

300mm 220mm 440mm

 
Panas Tags: Aparat lebur, Pabrikan, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.