Produk

Pompa Vakum Diaphragm Mini Medis
  • Air ProPompa Vakum Diaphragm Mini Medis
  • Air ProPompa Vakum Diaphragm Mini Medis
  • Air ProPompa Vakum Diaphragm Mini Medis
  • Air ProPompa Vakum Diaphragm Mini Medis
  • Air ProPompa Vakum Diaphragm Mini Medis
  • Air ProPompa Vakum Diaphragm Mini Medis

Pompa Vakum Diaphragm Mini Medis

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pompa Vakum Diaphragm Mini Medis                       


Gelsonlab HSLEV-051 Laboratorium Gratis Minyak Diafragma Pompa Vakum Anti-korosi Pompa Vakum Laboratorium Sekolah, Tekanan



Fitur


Pompa vakum diafragma nduweni fitur pompa bebas minyak terus-terusan, tingkat swara sithik, efisiensi sing luwih dhuwur, umur dawa. Umume digunakake ing analisis produk obat, industri bahan kimia alus, apotek biokimia, pemeriksaan panganan, Teknologi investigasi kriminal, lsp. Iki digunakake kanthi instrumen kromatografi presisi, sing dibutuhake ing laboratorium. Produk iki dirancang khusus kanggo laboratorium, andal lan gampang digunakake.

 

Pompa Vakum Diaphragm Laboratorium:


1. Bisa digunakake kanthi kondhisi tanpa medium kerja (ora minyak) lan ora bakal ngasilake polusi. Kajaba iku, ana bahan panyaring ing tong sampah pertukaran awak kanggo njamin hawa sing resik.
2. Teknologi lan bahan anyar digunakake ing produksi. Gampang dipindhah lan bisa mlaku kanthi lancar, sing bisa njamin vakum sing ideal lan aliran aliran udara sing dhuwur.
3. Nganggo operasi sing ora ana gesekan, ora ngasilake kalori lan ora lemes. Diafragma digawe saka Karet Nitrile, sing tahan korosi lan umure wis suwe digunakake.
4. Sistem rancangan udara sing adhem dhewe dirancang ing awak. Sistem iki bisa njaga mesin terus mlaku sajrone 24 jam.

5. Desain kasebut bisa diatur kanthi tekanan kanggo memenuhi persyaratan vakum utawa aliran udara stabil sing bisa dikendhaleni ing kisaran tartamtu.


Panas Tags: Pompa Vakum Diaphragm Mini Medis, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.