Produk

StopWatch Mekanik
  • Air ProStopWatch Mekanik
  • Air ProStopWatch Mekanik
  • Air ProStopWatch Mekanik
  • Air ProStopWatch Mekanik
  • Air ProStopWatch Mekanik
  • Air ProStopWatch Mekanik

StopWatch Mekanik

Stopwatch mekanik kalebu ing kategori instrumen wektu mekanik. Mesin jam tangan nggunakake spring stainless steel, setir keseimbangan cahya logam, alur rambut dasar nikel lan mekanisme vertikal jangkar.

Model:HSPM-032

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

StopWatch Mekanik


Gelsonlab HSPM-032 Stop Mekanik Stainless Watch Olahraga Chronograph Running Timer Jam Tangan Genggam


Fitur:


Jam randha mekanik kalebu ing kategori instrumen wektu mekanik
Mesin jam nganggo spring stainless steel, setir keseimbangan cahya logam, alloy rambut dhasar nikel lan mekanisme vertikal jangkar
Gerakan kasebut dilengkapi 13 permata
Mesin jam bisa digunakake ing -10 ° C ~ + 40 ° C
Biasane dikelola ing kisaran suhu ° C

Spesifikatif:

- 1/5 SECOND + 1/100 REKITER MENIT
- 60 detik
- 30 MENIT
- 13 YEWELS
- CASE: STAINLESS STEEL
- Miwiti / mandheg: GORENG
- RESET: SISI BUTTEN

- UKURAN: Dia55x77.4x14mm


Panas Tags: Stopwatch Mekanik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.