Produk

Marching Drum Set
  • Air ProMarching Drum Set
  • Air ProMarching Drum Set
  • Air ProMarching Drum Set
  • Air ProMarching Drum Set
  • Air ProMarching Drum Set
  • Air ProMarching Drum Set

Marching Drum Set

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Marching Drum Set                                         


Gelsonlab HS-TD Marching Drum Set kanggo Drum Anak 8 Inci kanthi Tali sing Luwes lan 2 Drum Kayu Drum Set Drum Mainan Kanggo Balita Anak Perkusi Pilihan Alat Musik

 

Nada Profesional: Desain unik kanthi endhas elastis tegese saben beat ngasilake nada profesional sing jero, mula saben pemain drum cilik pancen bakal dadi bagean saka band nalika ngembangake katrampilan irama alami.
Cara Muter: Set drum duwe endhas kulit plastik sing tahan lama lan bisa diputer kanthi tangan utawa loro mallet kayu. Tali gagang sing luwes ditempelake supaya gampang diputer lan sampurna kanggo tangan cilik. Bisa diselehake ing meja utawa permukaan sing rata. Iki alat musik perkusi sing sampurna kanggo taman kanak-kanak, sekolah lan kulawarga.
Dolanan Musik Pendhidhikan: Bocah lanang lan wadon drummer cilik ing endi wae nresnani swara resonansi drum snare sing maju iki. Iki ora mung bisa mbantu ningkatake katrampilan motorik lan koordinasi mata tangan, nanging uga bisa ngerteni pemahaman spasial bocah, otot, lan pendengaran.

Layanan Sawise Didol: Garansi 3 taun ditawakake MUSICUBE. Hubungi sampeyan yen sampeyan duwe pitakon babagan produk lan layanan. Lan kita ngarep-arep bisa ngrampungake kekarepan sampeyan lan ngluwihi pangarepan sampeyan.

Panas Tags: Marching Drum Set, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.