Produk

Magic Programmable Mixer
  • Air ProMagic Programmable Mixer
  • Air ProMagic Programmable Mixer
  • Air ProMagic Programmable Mixer
  • Air ProMagic Programmable Mixer
  • Air ProMagic Programmable Mixer
  • Air ProMagic Programmable Mixer

Magic Programmable Mixer

Model:HS-TMM

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Magic Programmable Mixer

Gelsonlab HS-TMM Magic Programmable Mixer


 

Mixer Ajaib minangka kombinasi rotator kacepetan variabel, pirang-pirang pusaran tabung maju ing siji mesin, nampa tabung saka 0,2 ml nganti 50 ml, kabeh jinis wadhah tabung bisa dilumpukake ing sak rak. Campuran bisa digunakake ing suhu sekitar +4 nganti 65â „ƒ, saengga cocog karo macem-macem setelan laboratorium kayata Molekuler Biologi, Biokimia, Klinis lan Histokimia. Cukup cilik supaya bisa dipasang ing bangku sing rame. Mixer gampang dipindhah ing papan sing dibutuhake. kamar adhem, inkubator utawa hood biologis.

Fitur
Puter vertikal 360 °- kanggo partikel sing luwih gedhe dicampur dawa maneh

Ayunan -kanggo medium budaya lan partikel sing luwih gedhe ~ medium- dawa gelombang mjXing

Osilasi - kanggo partikel cilik dicampur dawa dawa

Panas Tags: Mixer Programmable Sihir, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.