Produk

Eksperimen Lie Detector
  • Air ProEksperimen Lie Detector

Eksperimen Lie Detector

Eksperimen Lie Detector nggunakake karakteristik ngapusi manungsa, kayata akselerasi denyut nadi, tekanan darah mundhak, sekresi kelenjar kringet subkutan, sing nyebabake kringet kulit. Liwat resistensi kulit ing driji kanggo ndeteksi pangowahan titik kontak, liwat sirkuit perbandingan osilasi kanggo nyadari, ngerti karakteristik ngapusi manungsa lan aplikasi sirkuit elektronik.

Model:HSTM-065

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Eksperimen Lie Detector


Gelsonlab HSTM-065 Pendidikan Ilmu Pengetahuan eksperimen Lie Detector
 
Eksperimen Lie Detector makes use of the characteristics of human lying, such as pulse acceleration, blood pressure rise, subcutaneous sweat gland secretion increase, which leads to skin sweating. Through the skin resistance on the finger to detect the change of contact point, through the oscillation comparison circuit to realize, understand the characteristics of human lying and the application of electronic circuit.

Panas Tags: Eksperimen Lie Detector, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.