Produk

Leslies Kubus Thermal radiometer
  • Air ProLeslies Kubus Thermal radiometer
  • Air ProLeslies Kubus Thermal radiometer
  • Air ProLeslies Kubus Thermal radiometer
  • Air ProLeslies Kubus Thermal radiometer
  • Air ProLeslies Kubus Thermal radiometer
  • Air ProLeslies Kubus Thermal radiometer

Leslies Kubus Thermal radiometer

Leslies Cube Penyerapan radiasi termal lan radiasi. Kubus dilengkapi papat sisih kanthi macem-macem finish: Flat Black. Gloss Black .White .Kilat Tin

Model:HSPT-010

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Leslies Kubus Thermal radiometer



Gelsonlab HSPT-010 Panrima Panas Leslies Kubus Radiometer radiator termal kanggo eksperimen pemanas Fisika

Leslies Cube Penyerapan radiasi termal lan radiasi. Kubus dilengkapi papat sisih kanthi macem-macem finish: Flat Black. Gloss Black .White .Kilat Tin

Panas Tags: Leslies Cube Thermal radiometer, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.