Produk

Tangki Refraksi Laser
  • Air ProTangki Refraksi Laser
  • Air ProTangki Refraksi Laser
  • Air ProTangki Refraksi Laser
  • Air ProTangki Refraksi Laser
  • Air ProTangki Refraksi Laser
  • Air ProTangki Refraksi Laser

Tangki Refraksi Laser

Tangki Refraksi Laser kanthi efektif nduduhake undang-undang refleksi lan pembiasan. Tangki banyu akrilik diameter 16 cm duwe skala Gelar lan lengen sing bisa dipindhah nggawa laser sing diaktifake kanthi saklar sakedap. kanggo ngliwati tengah skala.

Model:HSPO-008

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tangki Refraksi Laser


Gelsonlab  HSPO-008 Tangki Refraksi Laser Refraction Water Tank with Light Source Laser Angle Graduated


Katrangan produk
           

TANK REFRACTION Karo Laser. Satuan mandhiri kanggo ngukur lan nyinaoni bias cahya. Sinar insiden lan bias gampang dideleng lan diukur. Udara cahya dadi banyu, banyu menyang udhara lan banyu ing banyu bisa ditliti kanthi gampang kanthi pitulung saka laser internal, minangka sumber cahya, sing bisa muter lan bisa diatasi kapan wae kanthi skala lulusan sirkular. Kanthi sekrup leveling kanggo level banyu ing tank. Ukuran bunder 160 mm (6-3 / 8 inci.) Diameter.

 

Tangki Refraksi Laser effectively demonstrates the laws of reflection and refraction.  The 16 cm diameter acrylic water tank has a Degree scale and a moveable arm carrying a laser activated by a momentary switch.  The sharp beam of light produced by the laser can be adjusted to pass the center of the scale.  Batteries and activity guide are included. Please Note:  This product emits laser light.  Max. output power1mW.  Wavelength - nm.  Class II laser product.

 

Fitur produk


Isi tangki karo banyu kanggo nyinaoni efek banyu ing réfraksi laser
Isi cairan liyane kanggo ndeleng manawa ana bedane

Apik kanggo kelas


Panas Tags: Tangki Refraksi Laser, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.