Produk

Kit Optik Labs
  • Air ProKit Optik Labs
  • Air ProKit Optik Labs
  • Air ProKit Optik Labs
  • Air ProKit Optik Labs
  • Air ProKit Optik Labs
  • Air ProKit Optik Labs

Kit Optik Labs

Labs Optical Kit migunani banget kanggo eksperimen refleksi, bias, lan campuran warna. Kothak cahya kasebut kalebu sumber cahya 12 V, lampu 24 W, ngasilake balok konvergensi, divergen utawa paralel. Ing salah sawijining pucuk, lensa cembung silinder sing bisa disetel (kanggo balok paralel) lan ing ujung liyane, sistem aperture triple kanggo eksperimen campuran warna (aperture lateral diwenehake nganggo pangilon hinged sing bisa disetel).

Model:HSPO-015A

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kit optik Labs



Kothak Lampu Lab Gelsonlab HSPO-015A - 27 Bungkus Optik, Nyakup 18 Topik ing Optik kanthi instrumen Optik Pandhuan Kegiatan Lengkap kanthi Kit Magneticpanel

 

Fitur produk


Bagean kalebu: (1) Kothak cahya, (1) Pemegang Lampu), bohlam 12V (20W), (2) plok plug pisang 4mm, (1) Cermin pesawat ing dudukan, (2) piring irisan, (8) Geser warna, (8) Kertu Colored, (1) Prisma persegi panjang, (1) prisma 45/45/90, (1) Prisma Equilateral, (1) 30/60/90 prisma, Semicircular prim, (1) Bi-concave lens, ( 2) Lensa Bi-Convex, (1) Pangilon parabola, (1) Mirro separo bunder, (1) Piring Separo-Bunder
Pandhuan instruksional lan kegiyatan lengkap kanggo konsep: difraksi, sudut reflektoin, réfraksi (ukum snells), indeks réfactoin, dispersi cahya, rainbos, dispersi cahya inframerah, nyampur warna, mblokir warna kanthi prisma, warna deteksi, sinau cekung lan cermin, cithakan aberasi, diagram cembung lan cekung, cara mripat, cara maca kacamata
Komponen sing dibutuhake ora kasedhiya: (1) 12V, pasokan listrik 2amp, (1) Penguasa, (1) Protractor, (6) Lembar kertas
Kit sing sampurna kanggo mulang kabeh optik geometri lan sinau cahya kanggo siswa.
Kit dirancang lan dites dening guru ing Amerika Serikat
 
Katrangan produk
 
Labs Optical Kit migunani banget kanggo eksperimen refleksi, bias, lan campuran warna. Kothak cahya kasebut kalebu sumber cahya 12 V, lampu 24 W, ngasilake balok konvergensi, divergen utawa paralel. Ing salah sawijining pucuk, lensa cembung silinder sing bisa disetel (kanggo balok paralel) lan ing ujung liyane, sistem aperture triple kanggo eksperimen campuran warna (aperture lateral diwenehake nganggo pangilon hinged sing bisa disetel). Kabeh bukaan ing kothak diwenehake karo saluran vertikal kanggo nyekel piring irisan lan saringan warna. Set optik kalebu blok akrilik, set telung cermin, 2 lempeng ireng irisan, siji kanthi telung celah sempit ing salah sawijining pucuk lan siji celah sempit ing ujung liyane. Piring ireng liyane kanthi papat celah sempit ing salah sawijining pucuk, siji irisan amba ing sisih mburi lan saringan pitung warna dipasang. Diwenehake instruksi digunakake.



 
Panas Tags: Kit Optik Labs, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.