Produk

Distiller Banyu Laboratorium
  • Air ProDistiller Banyu Laboratorium
  • Air ProDistiller Banyu Laboratorium
  • Air ProDistiller Banyu Laboratorium

Distiller Banyu Laboratorium

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

suling banyu laboratorium                              


Fitur

â – ºPeralatan iki minangka distiller banyu murni dobel otomatis digawe kanthi prinsip "distilasi air murni murni tunggal".
â – º Bahan utama instrumen digawe saka gelas bermutu, lan banyu sulingan ora kena ing logam apa wae.
â – ºKesucian banyu sing dhuwur sing diduweni kanthi distilasi sekunder; Pemanas digawe saka kaca kuarsa lan duwe kaluwihan ngirit energi, reresik lan umur dawa.
â – ºPeralatan iki nduweni piranti proteksi relay kanggo distilasi primer lan sekunder, sing aman lan andal. Kabeh ngalih distilasi dikendhaleni kontrol suhu lan piranti level banyu musim semi garing, kanthi efektif ngindhari kasus aksesoris kaca sing rusak amarga kobong pipa panas bali sing garing.
â – ºSawuhe dhuwur lan sithik bisa disambungake kanthi otomatis utawa mateni pasokan listrik kanggo nggayuh fungsi distilasi otomatis banyu murni.

Katrangan Produk
Model
HS-SZ93
HS-SZ96
HS-SZ97
Ngasilake Banyu
1600ml / jam
1800ml / jam
1500ml / jam
Daya Input
3KW
1,5KW
4.5KW
Tegangan
AC220v / 50Hz
AC220v / 50Hz
AC220v / 50Hz
Demention
57 * 48 * 39 L * W * H (cm)
66 * 37 * 31 L * W * H (cm)
Kothak A (pipa kondensor) 57 * 48 * 39
Kothak B (mesin utama) 61 * 45 * 44
Bobot
10KG
5.4KG
15,8KG
Dimensi Distiller Banyu
L * W * H (cm) 77 * 36 * 78cm
L * W * H (cm) 77 × 20 × 68cm

(L * W * H) 77 * 49 * 89cm


Panas Tags: Distiller Banyu Laboratorium, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.