Produk

Pelat Panas Baja Stainless Steel
  • Air ProPelat Panas Baja Stainless Steel

Pelat Panas Baja Stainless Steel

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pelat Panas Baja Stainless Steel


Plat panas stainless Steel Laboratorium Gelsonlab Series HS-DB
Plat elektroterma baja tahan karat digunakake kanggo ngobati lan ngeringake lan eksperimen suhu, uga minangka salah sawijining alat sing dibutuhake kanggo biologi, interitansi, obat, perlindungan lingkungan, ilmu pengetahuan lan riset, lsp.

Jeneng produk Plat panas
Model DB-1 DB-2 DB-3 DB-4
Daya pemanas 500W 1000W 2000W 2500W
Ukuran Platform (mm) 200x150mm 300x200mm 380x200mm 400x300mm
Tegangan 220V 50Hz 220V 50Hz 220V 50Hz 220V 50Hz
Ukuran (mm) 200x150x140 / 4kg 300x200x140 / 6kg 380x200x140 / 8kg 400x300x140 / 12.5kg




Panas Tags: Piring Panas Baja Laboratorium, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.