Produk

Silinder Lulus Biru Laboratorium
  • Air ProSilinder Lulus Biru Laboratorium
  • Air ProSilinder Lulus Biru Laboratorium
  • Air ProSilinder Lulus Biru Laboratorium
  • Air ProSilinder Lulus Biru Laboratorium
  • Air ProSilinder Lulus Biru Laboratorium
  • Air ProSilinder Lulus Biru Laboratorium

Silinder Lulus Biru Laboratorium

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

silinder lulusan plastik plastik                 


Silinder Pangukur Plastik Gelsonlab HSCW-020, mulang silinder lulusan plastik plastik

 

Spesifikasi produk: 10ml, 25ml, 50ml, 100ml, 250ml, 500 ml, 1000 ml, 2000ml

 

Silinder pangukur plastik nganggo bahan PP Produk korosi suhu tinggi, ukuran akurat, sing duwe rong jinis garis cetak biru lan skala

Umume digunakake ing kulawarga, sekolah, pabrik, laboratorium lan pengukuran cair utawa panggunaan liyane.
Panas Tags: Silinder Lulus Biru Laboratorium Plastik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Classy, ​​Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.