Produk

Botol Obat Pestisida Laboratorium
  • Air ProBotol Obat Pestisida Laboratorium
  • Air ProBotol Obat Pestisida Laboratorium
  • Air ProBotol Obat Pestisida Laboratorium
  • Air ProBotol Obat Pestisida Laboratorium
  • Air ProBotol Obat Pestisida Laboratorium
  • Air ProBotol Obat Pestisida Laboratorium

Botol Obat Pestisida Laboratorium

Model:HSCW-026

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Botol pestisida Laboratorium                             


Botol pestisida Gelsonlab HSCW-026, Botol fluorida, botol kemasan cair


 

Flask volumetrik (kanthi skala) nggunakake cetakan jotosan level 1 PP (polipropilen transparan maju). Ora beracun; resistensi asam lan alkali, resistansi korosi, resistensi suhu dhuwur (120 â "ƒ); Kualitas tinggi, regane murah! Apa pilihan eksperimen pisanan, produk kimia;

Umume digunakake ing kulawarga, sekolah, pabrik, laboratorium lan pengukuran cair utawa panggunaan liyane.


Spesifikasi produk: 15 ml, 25 ml, 30ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 1000 ml.
Panas Tags: Botol Obat Pestisida Laboratorium, Produsen, Suplier

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.