Produk

Laboratorium Mini Vortex Mixer
  • Air ProLaboratorium Mini Vortex Mixer

Laboratorium Mini Vortex Mixer

Model:HS-Vortex-1

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Laboratorium Mini Vortex Mixer

Campuran Mini Vortex Laboratorium Gelsonlab HS-Vortex-1


 

Fitur:

 

1, Dhiameter maksimum wadhah osilasi yaiku 30mm, sing bisa digunakake kanggo tabung osilasi lan tabung centrifuge, kanthi efek campuran sing signifikan.
2, Cangkang digawe saka plastik rekayasa kanthi kekuatan dhuwur lan basis logam sing luwih kenthel, sing ndadekake luwih stabil.
3, Dilengkapi karo adaptor daya DC 12V, luwih entheng lan trep.
4, Ditondoi kanthi pola kerja sing terus lan terus-terusan lan fungsi kacepetan puterane, Super Mini Vortex Mixer 4k bisa nyukupi persyaratan campuran liyane.

 

Model VORTEX-1 VORTEX-2
Metode Campuran Goyang Lingkaran
Goyang Orbit 4.5mm
Kapasitas Memuat (satu tabung) Maksimum 50ml (satu tabung)
Guncang Kacepetan Rotasi 4000rpm 0-4000rpm
Motor nyopir Motor DC Brushless
Daya â ‰ ¤12W (AC100 ~ 240V 50HZ / 60HZ)
Ukuran 105 × 105 × 70mm

Bobot 1,5kg

Panas Tags: Laboratorium Mini Vortex Mixer, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.