Produk

Kabinet Aliran Laminar Laboratorium
  • Air ProKabinet Aliran Laminar Laboratorium

Kabinet Aliran Laminar Laboratorium

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kabinet Aliran Laminar Laboratorium 

                           

Gelsonlab HS-JCB Kabinet Aliran Laminar Laboratorium                        

Kabinet Aliran Laminar digunakake kanggo nglindhungi lingkungan laboratorium lan operator sajrone aplikasi kimia umum. Aktif nglindhungi operator supaya ora nyedhot uap beracun lan nyuda resiko geni lan bledosan kanthi dramatis. Kanthi nginstal filter sing pas, bisa uga nglindhungi lingkungan.


Spesifikasi:

    

Tingkat kebersihan 100 tingkat (U.S. Federal 209E) 100Graed @ 0.5um (USA 209E) Koloni â ‰ ¤0.5pc / utensil. jam (Plat Budaya D90mm) Kecepatan angin rata-rata 0,3 ~ 0,6 m / s (bisa diatur) Noise â ‰ ¤62dB (A) Getaran / puncak tunggal â ‰ ¤4¤m Iluminasi ‰ ¥ 300LX Tenaga maksimal 0,8kw ukuran kerja (L * W * H mm) 1360 × 700 × 520 Spesifikasi filter efisiensi tinggi lan jumlah 650 × 600 × 50 × 2 Lampu standar lampu neon / ultraviolet 20W × 2 / 20W × 2 PS Vertikal Dobel


Panas Tags: Kabinet Aliran Laminar Laboratorium, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.