Produk

Laboratorium Hazemeter
  • Air ProLaboratorium Hazemeter

Laboratorium Hazemeter

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Laboratorium Hazemeter                                   


Hazemeter Laboratorium Gelsonlab HSLI-044


Karakteristik

Pengukuran transmisi lan kabut saka sampel pesawat paralel kabeh transparan lan tembus (papan plastik utawa sheet);
Pangukuran kekeruhan sampel cair (banyu lan omben-omben);
Sesuai karo standar GB 2410-80, ASTMD 1033-61 (1977), JISK7105-81;
Kontrol mikrokomputer lan gampang dioperasikake;
Tampilan transmisi lan kabut ing wektu sing padha;
USB.

Spesifikasi

HSLI-044

Sumber Cahya:

C cahya (6774k)

Ukuran pangukuran:
 
Transmisi: 0-100%

Jerebu: 0-30% (absolut), 30,1-99% (relatif)

Maca minimal:

0,1% (transmisi), 0,01% (kabut asap)

Akurasi:

Transmisi: â ‰ ¤ ± 1%

Kabut: â ‰ ¤ ± 5%

Kapabilitas:

Transmisi: â ‰ ¤0.5%

Kabut: â ‰ ¤0.2

Ukuran jendhela conto:

23mm (jendela kedadeyan), 21mm (jendela metu)

Tampilan:

Tabung Nixie

Antarmuka:

USB

Bobot (Kasar):

23kg

Ukuran sakabèhé:

910mm × 410mm × 480mm


Panas Tags: Laboratorium Hazemeter, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.