Produk

Palung Kaca Laboratorium
  • Air ProPalung Kaca Laboratorium
  • Air ProPalung Kaca Laboratorium
  • Air ProPalung Kaca Laboratorium
  • Air ProPalung Kaca Laboratorium
  • Air ProPalung Kaca Laboratorium
  • Air ProPalung Kaca Laboratorium

Palung Kaca Laboratorium

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Palung Kaca Laboratorium                                   


Palung Kaca Laboratorium Gelsonlab HSCG-1385


 

Palung pneumatik digawe saka kaca tembok sing abot. Ukurane udakara diameter 6 inci kanthi dhuwure 4 inci. Barang-barang kasebut ora digunakake nanging mbledug nalika disimpen. Iki item super kualitas lan cukup abot!

Duwe 150mm, 180mm, 210mm, 240mm, 300mm


Panas Tags: Palung Kaca Laboratorium, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.