Produk

Tabung Tes Kaca Laboratorium Kanthi Rim
  • Air ProTabung Tes Kaca Laboratorium Kanthi Rim
  • Air ProTabung Tes Kaca Laboratorium Kanthi Rim
  • Air ProTabung Tes Kaca Laboratorium Kanthi Rim
  • Air ProTabung Tes Kaca Laboratorium Kanthi Rim
  • Air ProTabung Tes Kaca Laboratorium Kanthi Rim
  • Air ProTabung Tes Kaca Laboratorium Kanthi Rim

Tabung Tes Kaca Laboratorium Kanthi Rim

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tabung Tes Kaca Laboratorium kanthi pelek                        


Tabung Tes Kaca Laboratorium Gelsonlab HSCG-1231 berkualitas tinggi kanthi pelek


 

Spesifikasi:

 

Tabung Tes tanpa utawa nganggo kaca pelek, lancip, borosilikat
Dia. (mm) Dawa (mm) Kandel
10 100 1.0 ± 0,1
10 100 1.0 ± 0,1
12 75 1.0 ± 0,1
12 100 1.0 ± 0,1
13 100 1.0 ± 0,1
16 125 1.3 ± 0,1
16 150 1.3 ± 0,1
18 150 1.3 ± 0,1
20 150 1.3 ± 0,1
20 180 1,3 ± 0,1

20 200 1,3 ± 0,1


Panas Tags: Tabung Uji Kaca Laboratorium Kanthi Rim, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.