Produk

Corong Pisah Kaca Laboratorium
  • Air ProCorong Pisah Kaca Laboratorium
  • Air ProCorong Pisah Kaca Laboratorium
  • Air ProCorong Pisah Kaca Laboratorium
  • Air ProCorong Pisah Kaca Laboratorium
  • Air ProCorong Pisah Kaca Laboratorium
  • Air ProCorong Pisah Kaca Laboratorium

Corong Pisah Kaca Laboratorium

Corong Pemisahan Kaca Laboratorium digunakake borosilikat BORO3.3 kanggo disiapake, bisa tahan 560 derajat. Resistensi korosi, ketebalan seragam, transparansi, faktor keamanan dhuwur, minangka pasokan tes laboratorium sing disenengi.

Model:HSCG-1543

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Corong Pisah Kaca Laboratorium                        


Corong Separatori Kaca Laboratorium Gelsonlab HSCG-1543


 

Fitur:

Kanthi stopcock PTFE, stopper ndhuwur digawe saka plastik, lan bahan kandel.
Corong pemisah kaca digunakake borosilikat BORO3.3 kanggo disiapake, bisa tahan 560 derajat.
Tahan korosi, kekandelan seragam, transparansi, faktor keamanan dhuwur, minangka pasokan tes laboratorium sing disenengi.

 

Kapasitas:

Corong Pisah, Wangun Pir, kanthi Wisuda, Stopper Kaca Ground-in lan Stopcock
Kapasitas (ml) O.D awak (mm) Panjang total (mm) Dia. saka batang (mm) I.D gulu (mm) Jumlah per kasus
60 48 205 7 14 60
125 67 260 7 19 48
250 74 310 8 19 32
500 90 355 9 24 24

1000 120 430 10 29 12


Panas Tags: Corong Pisah Kaca Laboratorium, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.