Produk

Jar Lonceng Kaca Laboratorium
  • Air ProJar Lonceng Kaca Laboratorium
  • Air ProJar Lonceng Kaca Laboratorium
  • Air ProJar Lonceng Kaca Laboratorium
  • Air ProJar Lonceng Kaca Laboratorium
  • Air ProJar Lonceng Kaca Laboratorium
  • Air ProJar Lonceng Kaca Laboratorium

Jar Lonceng Kaca Laboratorium

Jar Laboratorium Kaca minangka jar lonceng klasik, dudu plastik utawa tiruan kaca sing lancip. Digawe saka kaca Soda-Jeruk Nipis No. 4 kanggo kekuatan mekanik lan resistensi kimia sing apik. Tembok sing abot - lan tegese tegese kandel ing sisih ngisor 3/8 inci. Jar ukuran 4,25 x 6,5 ing, njero. Saliyane demonstrasi fisika klasik, toples iki asring digunakake minangka tutup tampilan kanggo koleksi sing regane cilik, alus utawa regane dhuwur, utawa nggawe mini-terrarium.

Model:HSCG-1371

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Botol kaca Laboratorium Jar                                 


GelsonLab HSCG-1371 Laboratorium tembok Heavy Jelas lonceng Kaca

Fitur produk
Botol gelas kaca sekolah lawas klasik: tembok abot, pangkalan mesin kanthi ndhuwur tombol padat (ora mandheg)
Digawe saka kaca Soda-Jeruk Nipis No. 4 kanggo kekuatan mekanik lan resistensi kimia sing apik
Basis mesin kanggo segel sing kenceng ing udara menyang piring vakum (diameter ouside 5 inci.)
Nggawe tutup tampilan sing apik kanggo koleksi sing regane cilik, alus utawa regane dhuwur
Uga digunakake kanggo nggawe mini-terrarium
 
 
Katrangan produk
Iki jar lonceng klasik, dudu plastik utawa tiruan gelas tipis. Digawe saka kaca Soda-Jeruk Nipis No. 4 kanggo kekuatan mekanik lan resistensi kimia sing apik. Tembok sing abot - lan tegese tegese kandel ing sisih ngisor 3/8 inci. Jar ukuran 4,25 x 6,5 ing, njero. Saliyane demonstrasi fisika klasik, toples iki asring digunakake minangka tutup tampilan kanggo koleksi sing regane cilik, alus utawa regane dhuwur, utawa nggawe mini-terrarium.
 

Kapasitas:

150 * 200
150 * 250
180 * 250
200 * 300

Panas Tags: Jar Kaca Gelas Laboratorium, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.