Produk

Buret Otomatis Kaca Laboratorium
  • Air ProBuret Otomatis Kaca Laboratorium
  • Air ProBuret Otomatis Kaca Laboratorium
  • Air ProBuret Otomatis Kaca Laboratorium
  • Air ProBuret Otomatis Kaca Laboratorium
  • Air ProBuret Otomatis Kaca Laboratorium
  • Air ProBuret Otomatis Kaca Laboratorium

Buret Otomatis Kaca Laboratorium

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Buret Otomatis Kaca Laboratorium                       


Buret Otomatis Kaca Laboratorium GelsonLab HSCG-1655 kanthi Reservoir Kaca Lemah lan bohlam tekanan


 

Fitur:

Buret Nol Otomatis kanthi Wadhuk 1000mL. Digawe saka kualitas apik, abot, 3,3 gelas borosilikat.
Kapasitas 10mL nganti 2000ml.
Kelas A. Akurasi miturut DIN ISO 385, ASTM-E287. Toleransi ± 0,03 ml. Sub. Div. 0,05 ml
PTFE Stopcock lan ngisor karet.
Burette ukuran 24 "wadhah, dawa, wadhuk 9" amba lan 4 "ambane.
 

Spesifikasi:

    
Kapasitas (ml) Interval lulus (ml) Kapasitas resevoir (ml) Total dhuwur (mm)
10 0,05 500 8
25 0,1 1000 8

50 0,1 2000 4

Panas Tags: Buret Otomatis Kaca Laboratorium, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.