Produk

Aspirator Ecoaspir Laboratorium
  • Air ProAspirator Ecoaspir Laboratorium
  • Air ProAspirator Ecoaspir Laboratorium
  • Air ProAspirator Ecoaspir Laboratorium
  • Air ProAspirator Ecoaspir Laboratorium
  • Air ProAspirator Ecoaspir Laboratorium
  • Air ProAspirator Ecoaspir Laboratorium

Aspirator Ecoaspir Laboratorium

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Aspirator Ecoaspir Laboratorium


Aspirator Ecoaspir Laboratorium HSLI-059 Laboratorium Gelsonlab

Spesifikasi


nyedhiyakake kenyamanan lan keamanan sing luar biasa kanggo nggarap bahan biologis lan biohazard. Sensor non-kontak ngawasi level cairan ing botol koleksi kanthi elektronik lan nyegah kakehan. Tingkat vakum "lan kanthi mangkono tenaga sedhot- bisa disetel kanthi bener panel tutul elektronik lan ngidini operasi sing sensitif lan bisa direproduksi. Iki minangka pilihan sing cocog kanggo macem-macem aplikasi aspirasi laboratorium,

Fitur


Desain Kompak

Pompa Vakum internal.

Tekanan Vakum sing Bisa disetel.

Aspirasi Fsafe lan Tepat.

Sensor non-kontak kanggo ngawasi level cairan

Panas Tags: Aspirator Laboratorium Ecoaspir, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.