Produk

Botol Aspirator Laboratorium
  • Air ProBotol Aspirator Laboratorium
  • Air ProBotol Aspirator Laboratorium
  • Air ProBotol Aspirator Laboratorium
  • Air ProBotol Aspirator Laboratorium
  • Air ProBotol Aspirator Laboratorium
  • Air ProBotol Aspirator Laboratorium

Botol Aspirator Laboratorium

Botol Aspirator Laboratorium pilihan pertama eksperimen, produk kimia. Umume digunakake ing kulawarga, sekolah, pabrik, laboratorium lan pengukuran cair utawa panggunaan liyane.

Model:HSCW-017

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Botol Aspirator Laboratorium                                


Gelsonlab HSCW-017 Laboratorium 10L Botol Plastik Aspirator Botol Faucet, botol reagen Faucet dengan Skala


 

Flask volumetrik (kanthi skala) nggunakake cetakan jotosan level 1 PP (polipropilen transparan maju). Ora beracun; resistensi asam lan alkali, resistansi korosi, resistensi suhu dhuwur (120 â "ƒ); Kualitas tinggi, regane murah! Apa pilihan eksperimen pisanan, produk kimia;
Umume digunakake ing kulawarga, sekolah, pabrik, laboratorium lan pengukuran cair utawa panggunaan liyane.
Panas Tags: Botol Aspirator Laboratorium, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.