Produk

Spektroskop Kirchhoff Bunsen
  • Air ProSpektroskop Kirchhoff Bunsen
  • Air ProSpektroskop Kirchhoff Bunsen
  • Air ProSpektroskop Kirchhoff Bunsen
  • Air ProSpektroskop Kirchhoff Bunsen
  • Air ProSpektroskop Kirchhoff Bunsen
  • Air ProSpektroskop Kirchhoff Bunsen

Spektroskop Kirchhoff Bunsen

Spektroskop Kirchhoff Bunsen dirancang sawise Kirchhoff lan Bunsen. Kanggo pengamatan lan pangukuran spektrum emisi lan panyerepan. Kanthi aperture sing bisa diatur, kondensor lan prisma kaca watu. Cocog kanggo sekolah lan universitas. Tabung pengamatan: bisa dipindhah nganggo kunci sing bisa diluncurake sekrup, tujuane: 18 mm / 160 mm. Tabung celah: stasioner kanthi irisan simetris, tujuane: 18 mm / 160 mm.

Model:HSPO-013

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Spektroskop Kirchhoff Bunsen


Gelsonlab HSPO-013  Spektroskop Kirchhoff Bunsen for optical experiment Teaching spectrometer               


Kondisi khusus ngidini pengamatan spektrum spektral, emisi lan spektral panyerepan terus, nalika nggambarake prinsip lan konstruksi spektroskop.

Fitur produk


Dirancang sawise Kirchhoff lan Bunsen
Kanggo pengamatan lan pangukuran spektrum emisi lan panyerepan
Bukaan sing bisa disetel, kondensor lan prisma kaca batu
Tabung pengamatan: bisa dipindhah nganggo ngunci lensa sing bisa diluncurake
Cocog kanggo sekolah lan universitas
 
 

Katrangan produk


Spektroskop Kirchhoff Bunsen was designed after Kirchhoff and Bunsen. For the observation and measurement of emission and absorption spectra. With adjustable aperture, condensor and flint glass prism. Ideal for schools and universities. Observation tube: moveable with locking screw slideable eyepiece, objective:18 mm / 160 mm. Slit tube: stationary with symmetrical slit, objective:18 mm / 160 mm. Scale tube: stationary, 200-division scale. Eyepiece: 18 mm aperture, 90 mm focal length. Scale: can be calibrated in wavelengths. Prism: flint glass (60 degree), dispersion C-F 2 degree, measures 20


Panas Tags: Spektroskop Kirchhoff Bunsen, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.