Produk

Blok Nada Kayu Bocah-bocah
  • Air ProBlok Nada Kayu Bocah-bocah
  • Air ProBlok Nada Kayu Bocah-bocah
  • Air ProBlok Nada Kayu Bocah-bocah
  • Air ProBlok Nada Kayu Bocah-bocah
  • Air ProBlok Nada Kayu Bocah-bocah
  • Air ProBlok Nada Kayu Bocah-bocah

Blok Nada Kayu Bocah-bocah

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Blok Nada Kayu Bocah-bocah                                    


Blok nada nada kayu Gelsonlab HS-G4-4 kanthi Mallet kanggo Dolanan Alat Musik Perkusi Bocah-bocah


 

 

Materi Premium Dolanan Musik Awet lan awet: Digawe saka kayu, Aman, ora beracun, lan ramah lingkungan kanggo lingkungan, supaya sampeyan bisa muter kanthi aman. ngewangi bocah supaya bisa percaya dhiri lan motivasi supaya sinau babagan sing luwih anyar
Desain Instrumen Dhuwur lan dolanan hypoallergenic lan bahan kimia tanpa dolanan: ngembangake lan ngembangake minat bocah lan njaga supaya ora adoh saka TV, iPad. Cocog kanggo kegiyatan pesta bocah
Dolanan Musik sing nyenengake lan nyenengake: manungsa waé ditangkap kanggo nulungi lan mbenerake sawetara jinis kebiasaan ala. Kuatake komunikasi lan Ningkatake hubungan kulawarga.
Dolanan Instrumen Pengerjaan sing Apik: Cocog kanggo pangisi tocking Natal Anak, bakal nggawe Anak lan seneng banget. Uga Hadiah Ulang Tahun Festival sing Sempurna Kanggo Kis
 

Katrangan produk
Fitur:
Perkusi tangan sing nyenengake kanthi swara sing apik
Bisa digunakake kanthi sembarang umur lan kanthi level keterampilan
Ngirim nada sing padhang nalika disabetake karo pemukul (kalebu)
Goleki swara waspada utawa guiro kanthi cara nggosok pemukul
Rampung kayu alus, gampang dimain lan ditrapake ing tangan sampeyan
Perkusi kita ora dianjurake kanggo bocah-bocah ing umur 3 taun

Spesifikasi:
Werna: Werna Kayu
Bahan: Kayu
Ukuran: 4,5 x 20cm / 1.77 "x 7.87"
Pemukul: 21cm / 8.27 "
Jumlah: 1Set

Panas Tags: Blok Nada Kayu Anak, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.