Produk

Lonceng Jingle Bocah-bocah
  • Air ProLonceng Jingle Bocah-bocah
  • Air ProLonceng Jingle Bocah-bocah
  • Air ProLonceng Jingle Bocah-bocah
  • Air ProLonceng Jingle Bocah-bocah
  • Air ProLonceng Jingle Bocah-bocah
  • Air ProLonceng Jingle Bocah-bocah

Lonceng Jingle Bocah-bocah

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bocah-bocah Jingle Bells

Gelsonlab HS-CL12 Jingle Bells Sleigh Bells Instrument ing Plastik Gagang Kanggo Bayi Bocah


 

 

Jingle Bells Instruments Superior Quality: lonceng cocog kanggo bocah supaya bisa tuwuh irama & irama. Ayo goyangake!
Lonceng Tangan Genggeman Gampang: dipasang ing gagang kayu lan gampang digenggem, gampang dicekel tangan cilik. Swing kanggo nggawe swara, narik perhatian bayi.
Hadiah Swara Lonceng Swara sing resik: nyediakake swara jingle sing resik. Swara bakal suwe banget. Alat sing apik kanggo ngembangake kemampuan ngrungokake bocah.
Rating umur 2 taun & munggah: lonceng giring iki disaranake kanggo bocah umur 2 taun lan luwih. Instrumen lonceng duwe permukaan lan gagang sing alus sing ora nglarani kulit bocah sing alus.
Katrangan produk

Jingles Cat Ramah Lingkungan & Non-Toksik
- Instrumen lonceng genggem ZUINIUBI nggunakake cat ramah lingkungan & ora beracun, wenehi instrumen lonceng kanggo bocah.
- Eyecatching kayu warna-warni & gampang nangani gagang karo limang lonceng polesan sing dipasang ing dering sing bentuke D, ngirim swara resik lan perak.
- Bayi sampeyan mesthi bakal kepincut karo lonceng warna kasebut.
Lonceng Swara sing Apik. Ngembangake Ritme Anak
- Instrumen lonceng sampurna kanggo bocah cilik supaya bisa tuwuh irama.
- Bocah-bocah bakal aktif lan malah nari nganggo swara lonceng. Ayo swarane ngebaki kamar sampeyan SAIKI!
Mainan Instrumen Perkusi Lonceng & Tahan Lama:
- Ukuran: 4â € * 2.5â €

- Nyenengake dolanan bocah.


v
Panas Tags: Lonceng Jingle Anak, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.