Produk

Inkubator Iluminasi
  • Air ProInkubator Iluminasi

Inkubator Iluminasi

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Inkubator Iluminasi


Inkubator iluminasi Gelsonlab HS-SPX-250G

Fitur:

1, peralatan termostatik kanthi lampu.

2, suhu kontrol mikroprosesor lan wektu

3, suhu tampilan LED, kacepetan lan wektu

4, Batin stainless steel, kanthi kunci lawang.

5, Pintu kaca iku gampang diawasi.

6, liwat weker suhu

7, alarm otomatis sawise operasi

8, digunakake ing budidaya histolitik kewan

9, teks germany-seedling, seedling,

10, budidaya tanduran lan berkembang biak kanggo serangga lan kewan cilik


Model SPX-150G SPX-250G SPX-300G SPX-600G
kapasitas 186L 250L 300L 600L

Range suhu

Ora ana katerangan 5-50â „ƒ kanthi katerangan 10-50â" ƒ
Akurasi suhu ± 0,5â „ƒ ± 0,5â" ƒ ± 1â "ƒ ± 1â" ƒ
Daya pemanas 100W 142W 800W 1200W
Daya kompresor 124W 200W 200W 320W
katerangan luwih saka 2500Lux liyane 2500Lux 12000Lux 12000Lux
Timer 0-9999min 0-9999min 0-9999min 0-9999min
Tegangan 220V 50Hz 220V 50Hz 220V 50Hz 220V 50Hz
Ukuran (mm) 550x530x1630 610x540x1700 680x660x1590 900x800x1850
Bobot 64kg 78kg 110kg 175kg

Panas Tags: Inkubator Iluminasi, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.