Produk

Model Struktur Molekuler ICE H20
  • Air ProModel Struktur Molekuler ICE H20
  • Air ProModel Struktur Molekuler ICE H20

Model Struktur Molekuler ICE H20

Model Struktur Molekuler ICE H20 kalebu 35 atom oksigen abang, 70 atom hidrogen putih, 52 ikatan tengah ungu lan 70 ikatan cendhak putih. Model Kristal Molekuler ICE.

Model:HSCM-06

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model struktur Molekuler ICE H20                                  


GelsonLab HSCM-06 The Molecular Crystal Model of Model struktur Molekuler ICE H20


 

Katrangan
Model Kristal Molekuler ICE;
kalebu 35 atom oksigen abang, 70 atom hidrogen putih, 52 ikatan tengah ungu lan 70 ikatan cekak putih.

Jeneng Produk: Molecular Crystal Model ICE
Isi:
Atom Dia. (Mm) Bolongan Werna Qty
oksigen (O) 23 4 abang 35
hidrogen (H) 17 2 putih 70
Dawane Link (mm) N / A Warna Qty
tengah 27 N / A ungu 52
tunggal cekak 5 N / A putih 70
Kothak ABS Cilik (23.5cm * 17cm * 3.5cm)

Panas Tags: Model Struktur Molekuler ICE H20, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.