Produk

Struktur Molekuler ICE H20 Model A1
  • Air ProStruktur Molekuler ICE H20 Model A1

Struktur Molekuler ICE H20 Model A1

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model struktur Molekuler ICE H20                               


GelsonLab HSCM-06A Model Kristal Molekuler model struktur molekul ICE H20


 

Katrangan
Model Kristal Molekuler ICE;
Nuduhake komposisi 21 molekul banyu, Dhiameter atom O 30mm, lan atom H 23mm.
Panas Tags: Struktur Molekuler ICE H20 Model A1, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.