Produk

Eksperimen Humidifier
  • Air ProEksperimen Humidifier

Eksperimen Humidifier

Eksperimen Humidifier iki nggunakake prinsip osilasi frekuensi tinggi ultrasonik supaya banyu ing lembab kedher kanthi frekuensi dhuwur ultrasonik nganti 2 yuta kaping per detik kanggo atom dadi 1 mikron nganti 5 partikel ultrafine mikron lan ion oksigen negatif, lan banjur sumebar kabut banyu menyang udhara kanggo ngasilake asor sing padha, sing bisa ngresiki hawa.

Model:HSTM-050

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Eksperimen Humidifier


Eksperimen Humidifier Mainan Ilmu Pendidikan Gelsonlab HSTM-050

This Eksperimen Humidifier uses the principle of ultrasonic high-frequency oscillation to make the water in the humidifier vibrate with ultrasonic high-frequency for 2 million times per second to atomize into 1 micron to 5 micron ultrafine particles and negative oxygen ions, and then diffuses the water mist into the air to achieve uniform humidification, which can clean the air. The structure of humidifier and the application of the principle of ultrasonic high frequency oscillation are understood through experiments.

Panas Tags: Eksperimen Humidifier, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasifikasi, Jual Panas

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.