Produk

Pusat Laboratorium Rumah Sakit
  • Air ProPusat Laboratorium Rumah Sakit
  • Air ProPusat Laboratorium Rumah Sakit
  • Air ProPusat Laboratorium Rumah Sakit
  • Air ProPusat Laboratorium Rumah Sakit
  • Air ProPusat Laboratorium Rumah Sakit

Pusat Laboratorium Rumah Sakit

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pusat Laboratorium Rumah Sakit                          


Produk sing Dituduhake


Fitur Utama:

â— † Ukurane cilik, hemat papan gedhe ing laboratorium.

â— † Struktur baja, kamar stainless steel.

â— † Kontrol motor variabel frekuensi AC, stabil lan tenang sajrone operasi.

â— † 10 gir kanggo kontrol akselerasi lan deceleration, motor frekuensi variabel, akselerasi lan deceleration luwih cepet. 40 klompok ruang panyimpenan program, pangguna bisa program lan nyetel kanthi bebas.

â— † Tampilan LED multi-warna, tampilan pangguna, luwih bening lan luwih langsung.

â— † Bisa nyetel wektu lan RPM sajrone operasi kapan wae, uga mriksa kekuwatan sentrifugal tanpa nyetop mesin.

â— † Pitungan otomatis lan nampilake nilai RCF saka gaya sentrifugal ing wektu sing padha.

â— † Kanthi kunci lawang elektronik, keamanan sing luwih apik ..


Panas Tags: Centrifuge Laboratorium Rumah Sakit, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.