Produk

Osilator Corong Pisah Horisontal
  • Air ProOsilator Corong Pisah Horisontal

Osilator Corong Pisah Horisontal

Model:HS-FHY-6

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Osilator corong pamisah horisontal

Osilator corong pamisah horisontal Gelsonlab HS-FHY-6


 

Osilator pengatur kecepatan corong pamisah minangka produk paling anyar sing nembe dikembangake lan dikembangake. Pengoperasine aman lan gampang. Regulasi kacepetan tanpa langkah uga stabil. Iki minangka riset ilmiah, departemen pengajaran lan produksi tetanduran, produk biologis, genetika, virus, obat-obatan, perlindungan lingkungan, lsp. Peralatan laboratorium sing penting banget. Workbench dilengkapi perlengkapan khusus, sing bisa ngawat-ngawati macem-macem botol test kanthi kahanan sing padha lan goyang sacara merata. Utamane cocog kanggo nyiyapake conto biologis kanggo macem-macem tes komparatif

 

Model FHY-6
Frekuensi osilasi diwiwiti ~ 280 kaping / menit
Amplifier osilasi 40mm
Wektu 0-9999 menit biasane mbukak (tampilan kristal cair)
Konsumsi daya 100W
Suwene kerja jam 24 jam
Kapasitas maksimal 500ml * 6 (corong pamisahan)
Ukuran 700 * 500 * 280mm
Suhu sekitar -10 ~ 50 ° C

Pasokan listrik 220V ± 10 50Hz

Panas Tags: Osilator Corong Pemisahan Horisontal, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.