Produk

Centrifuge Refrigerated Kacepetan Dhuwur
  • Air ProCentrifuge Refrigerated Kacepetan Dhuwur
  • Air ProCentrifuge Refrigerated Kacepetan Dhuwur
  • Air ProCentrifuge Refrigerated Kacepetan Dhuwur
  • Air ProCentrifuge Refrigerated Kacepetan Dhuwur
  • Air ProCentrifuge Refrigerated Kacepetan Dhuwur
  • Air ProCentrifuge Refrigerated Kacepetan Dhuwur

Centrifuge Refrigerated Kacepetan Dhuwur

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Centrifuge Refrigerated Kacepetan Dhuwur


Fitur Utama:


â— † Centrifuge kacepetan dhuwur lan kurang, dilengkapi macem-macem jinis rotor lan stand, kompatibilitas lan multifungsi sing unggul

â— † Dikontrol dening mikrokomputer, AC drive variabel frekuensi AC, bisa mlaku kanthi stabil lan kanthi tenang
â— † Tampilan LCD multi-warna, tampilan sing ramah pangguna, luwih jelas lan luwih langsung. .
â— † Pengakuan otomatis kanggo rotors lan kontrol watesan kacepetan, dadi luwih aman kanggo sentrifuging
â— † Bisa ngonfigurasi kekuwatan sentrifugal, RCF lan bisa diganti, bisa mirsani kapan wae
--———————————————————————————————————————————————————————————————--—-—————————,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,3 ake3Antuk sampel khusus.
â— † Tampilan nomer loro kanggo ngetung mundur kurang saka siji menit
â— † Kunci lawang elektronik sing diadopsi, ruangan njero dilindhungi bahan waja
â— † Cocog kanggo imunologi radioaktif, biokimia, farmasiutika, isolasi lan pemurnian sampel getih.
â— † Sistem kulkas sing ramah lingkungan sing diimpor efisiensi tinggi, bisa njaga suhu ing -4â „ƒ sajrone RPM maksimal

â— † Kanthi fungsi pra-adhem, pembekuan sentrifuging luwih trep.


Panas Tags: Centrifuge Refrigerated High Speed, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.