Produk

Centrifuge Kacepetan Dhuwur
  • Air ProCentrifuge Kacepetan Dhuwur
  • Air ProCentrifuge Kacepetan Dhuwur
  • Air ProCentrifuge Kacepetan Dhuwur
  • Air ProCentrifuge Kacepetan Dhuwur

Centrifuge Kacepetan Dhuwur

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Centrifuge Kacepetan Dhuwur


Produk sing Dituduhake



Fitur Utama:



â— † Volume moderat, kompatibilitas sing cocog, cocog karo fungsi multi-fungsi cilik lan medium

syarat eksperimen.

â— † Kontrol mikrokomputer, drive motor frekuensi variabel, mlaku kanthi lancar, kanthi tenang.

â— † 10 gir kanggo nyepetake lan nyuda deceleration, wektu mandheg bebas gir nomer sanga

bisa tekan luwih saka 540-an, memenuhi syarat produk pamisahan khusus.

â— † Tampilan LED multi-warna, luwih jelas lan luwih langsung.

â— † Pitungan otomatis lan nampilake nilai RCF, RPM lan gaya sentrifugal sekaligus.

â— † Kunci lawang elektronik, keamanan sing luwih apik.

â— † Macem-macem kapasitas rotor, cocog kanggo macem-macem kebutuhan eksperimen.

â— † Setel tombol inching khusus sentrifug khusus wektu cendhak


Panas Tags: Centrifuge Kacepetan, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.