Produk

Centrifuge Hematokrit
  • Air ProCentrifuge Hematokrit

Centrifuge Hematokrit

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Centrifuge Hematokrit                                    


Gelsonlab HSHC-12A Hematocrit Centrifuge


Fitur

1, Kasus Plastik Kuat kanthi tutup logam

2, Kanthi kunci lawang mekanik lan saklar keamanan

3, Kacepetan dhuwur kanggo timer sentrifugasi cekak

4, Pangaturan kacepetan tanpa langkah

5, karo maca

6, kanthi akurat ngukur nilai spesifik sel getih

7, misahake mikro-jumlah getih utawa solusi.

Model

HSHC-12A

MAX RPM

12000 RPM, pangaturan kacepetan tanpa langkah

Max RCF

15300xg

Timer

0-30min

Kapasitas rotor

D1.5x75mmx 24 tabung kapiler

Tegangan

110V 60Hz / 220V50Hz

Ukuran (mm)

280x310x265mm

Bobot

9kg


Panas Tags: Hematocrit Centrifuge, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.