Produk

Pemanasan Mircoplate Shaker
  • Air ProPemanasan Mircoplate Shaker

Pemanasan Mircoplate Shaker

Model:HS-THMS

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Panas shaker Mircoplate

Gakerlab HS-THMS Heating Mircoplate shaker


 

THMS Shaker for Microplates yaiku kanthi teknik motor DC brushless langsung lan controI suhu cerdas PID. Utamane digunakake kanggo budidaya goyang ing piring elisa (sumur 96/384), piring kultus jaringan (sumur 24/48/96).

Fitur:
3mm Nyampur orbit

Tutup sing digawe panas nyegah kondensasi

Nampa macem-macem mikroplates

Gampang dioperasikake nganggo tombol siji

Data Teknis
Model
FHMS
Inkubasi: 8â „ƒ ~ 70â„ ƒ
Akurasi Tampilan: 0.1â „ƒ langkah
Stabilitas suhu: ± 0,3â "ƒ / Stabilitas suhu ± 0,3â" ƒ
Kacepetan Anget: <25min (formulir 20â "ƒ nganti 70â" ƒ)
Goyang: radius orbit 1,5mm
Formulir kisaran goyang 200 nganti 1600rpm (tambahan: 1rpm)
Wektu goyang
Rentang: 0 nganti 99 jam 59 menit kanthi langkah 1min
Geter terus-terusan - ora ana watesan wektu
Kapasitas: 2 mikroplates
Syarat Daya: 110 / 220v, 60 / 50Hz, maks.150VA
Ukuran: 280 x 2

Panas Tags: Pengembang Mircoplate Heating, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.