Produk

Digawe panas Multi Shaker
  • Air ProDigawe panas Multi Shaker
  • Air ProDigawe panas Multi Shaker

Digawe panas Multi Shaker

Model:HS-T-MS

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dipanasake Multi shaker

Gelsonlab HS-T-MS Heaker Multi shaker


 

Dirancang kanggo dadi panas lan pendinginan bebarengan lan campuran sampel cilik, T-MS diwenehake karo formicrotubes blok sing bisa diganti. Mode nyampur lan dadi panas lan adhem bisa digunakake kanthi bebarengan lan kanthi mandhiri, yaiku piranti bisa digunakake minangka shaker lan dadi termostat. Awak utama Blok Campuran bisa digunakake kanthi macem-macem jinis blok.

Fitur
3mm Nyampur orbit

Rong model sing kasedhiya: Mung panas (+ 5â "ƒ-100â" ƒ) utawa Panas / Kelangan (-10â "ƒ-100â" ƒ)

Brushless DC Motor: tanpa mandhiri suwene layanan dawa tanpa gangguan.

Blok sing bisa diijolake .kanggo ukuran iftube sing beda-beda.

Tampilan sekaligus nyetel lan wektu nyata. temprature lan kacepetan

Sinyal bip / Mungkasi sawise program rampung

Panas Tags: Multi Shaker, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.