Produk

Centrifuge Dioperasikake Tangan
  • Air ProCentrifuge Dioperasikake Tangan
  • Air ProCentrifuge Dioperasikake Tangan

Centrifuge Dioperasikake Tangan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Centrifuge Dioperasikake Tangan                                   


Gelsonlab HSSYHD-1 Centrifuge Dioperasikake Tangan for Laboratory use


Fitur


Centrifuges sing dioperasikake kanthi tangan sing digunakake ing kimia, laboratorium biologis lan laboratorium rumah sakit kanggo nindakake tes sentrifugis.

Model


HSSYHD-1

Kapasitas

15ml * 4

G.W.

3kg

N.W.

2,5kg



 
Panas Tags: Centrifuge Operating Tangan, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.