Produk

Drum Tangan
  • Air ProDrum Tangan
  • Air ProDrum Tangan
  • Air ProDrum Tangan
  • Air ProDrum Tangan
  • Air ProDrum Tangan
  • Air ProDrum Tangan

Drum Tangan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Drum Tangan                                                 


 Gelsonlab HS-HDL8-B  Drum Tangan Kids Percussion Wood Frame Drum with Drum Stick


 

Drum tangan 12 inci: 12â € x 12â € x 1.8â €, 10 inci drum tangan: 10â € x 10â € x 1.8â €, 8 tangan gendang: 8â € x 8â € x 1.8 â €
Bingkai kayu poplar padhet lan endhas sintetis. Saben dilengkapi pemukul gendhing kayu
Desain sing entheng nanging awet dadi pilihan instrumen perkusi sing ideal kanggo bayi kanggo nggunakake katrampilan koordinasi tangan lan otak
Gampang kanggo muter mbantu nambah kapercayan bayi
Dolanan pendidikan musik sing apik kanggo bocah-bocah supaya bisa ngembangake kemampuan musik lan nggawe bocah sing seneng
Katrangan produk
Foraineam 12 Inch & 10 Inch & 8 Inch Drum Tangan Kids Percussion Wood Frame Drum with Beater

Ukuran:
Drum tangan 12 inci: 12 x 12 x 1.8 inci
Drum tangan 10 inci: 10 x 10 x 1.8 inci
Drum tangan 8 inci: 8 x 8 x 1.8 inci

Bahan:
Bingkai kayu poplar padhet
Sirah sintetis
Tongkat drum kayu

Gampang Dolanan:
Kasedhiya pemukul kayu supaya gampang perkusi
Uga bisa nggawe swara merdu kanthi tangan kanthi langsung

Fungsi:
Desain ringan nanging awet iku pilihan sing tepat kanggo panggunaan bayi
Alat perkusi sing ideal kanggo bayi kanggo nggunakake kemampuan koordinasi tangan lan otak
Gampang kanggo muter mbantu nambah kapercayan bayi
Dolanan pendidikan musik sing apik kanggo bocah supaya bisa ngembangake katrampilan musik

Gawe bocah cilik sing seneng


Panas Tags: Drum Tangan, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.