Produk

Setengah Genggam Genggam
  • Air ProSetengah Genggam Genggam
  • Air ProSetengah Genggam Genggam
  • Air ProSetengah Genggam Genggam
  • Air ProSetengah Genggam Genggam
  • Air ProSetengah Genggam Genggam
  • Air ProSetengah Genggam Genggam

Setengah Genggam Genggam

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Setengah Genggam Genggam                              


Gelsonlab HS-TX9-20 9" Setengah Genggam Genggam, Plastic Double Row Grip Tambourines, Dual Alloy Recording Combo Tambourine ,Cutaway Design, Double Row 20 Pairs Jingles Musical Percussion


 

Desain sampurna - Werna urip, desain lucu. Gaya Cutaway, total 40 jingle, 10 set kanthi 4 jingles ing saben set. Genggeman lan gagang gampang kanggo seneng-seneng. Ukurane cilik, rebana jinis genggem, gampang dicekel utamane kanggo bocah.
Ukuran - Jembar: 23cm / 9.06 inci; dhuwur: 20cm / 7.87 inci; Genggeman tangan ireng dawa: 9cm / 3.54 inci. Rebana lucu kita nggunakake bahan sing aman lan bermutu. Alat musik sing apik, nyengkuyung minat bocah ing musik.
Awak Plastik ABS Awet - Awak kalebu plastik ABS tahan lama kanthi genggeman Ergonomis. Iki bakal tahan akeh panggunaan lan nolak unsur peluaran.
Panggunaan - Bisa dimainake kanthi macem-macem cara, wiwit ngusap-usap utawa goyangake jingle nganti disenget kanthi tangan utawa tongkat. Gampang muter rebana kanggo kabutuhan perkusi, swarane sing cerah lan asri nggawe swasana sing nyenengake. Ora kanggo bocah-bocah ing umur 3 taun.
Sinau Awal - Praktek fleksibilitas lan koordinasi tangan bocah nalika main bareng. Jelajahi lan berkembang otak Bocah-bocah, nuwuhake bakat Seni lan Musik, Utamane, nalika main tim. Mbantu anak sampeyan supaya bisa ngrungokake musik, rebana iki mesthine bisa ditrapake karo bocah-bocah sekolah dhasar lan bocah-bocah sekolah dhasar.
Katrangan produk
Katrangan:

Materi Premium kanggo Drum Tambourine Setengah Wulan Durasi lan awet
Digawe saka Plastik + Logam, Aman, ora beracun, lan ramah lingkungan, supaya sampeyan bisa muter kanthi aman. ngewangi bocah supaya bisa percaya dhiri lan motivasi supaya sinau babagan sing luwih anyar.

Desain Musik Dhuwur lan Dolanan Musik tanpa hypoallergenic lan kimia
Ngembangake lan ngembangake minat bocah lan njaga supaya ora adoh saka TV, iPad. Cocog kanggo kegiyatan pesta bocah.

Drum Tambourine Setengah Wulan sing nyenengake lan nyenengake
Manungsa waé ditangkap kanggo mbantu nulungi lan mbenerake sawetara jinis kebiasaan ala. Kuatake komunikasi lan Ningkatake hubungan kulawarga.

Dolanan Musik Pengerjaan sing Apik
Cocog kanggo pangisi tocking Natal Anak, bakal nggawe Anak seneng lan kaget banget. Uga Hadiah Ulang Tahun Festival sing Sempurna Kanggo bocah-bocah.

Fitur:

Genggeman ergonomis - jembaré 3,5 "
Baris jingle kaping pindho - 20 pcs kabeh
Plastik tugas abot - swara sing cerah lan berkualitas tinggi

Kebebasan irama, gampang digunakake.
Ora perlu disetel.
Bisa dadi alat kanggo swasana Aktif ing KTV utawa pesta.

Kualitas swara lan konstruksi kualitas padhang, plastik tugas abot kanthi genggeman ergonomis.
Dolanan pendidikan musik sing apik kanggo bocah-bocah supaya bisa ngembangake kemampuan musik lan nggawe bocah sing seneng

Spesifikasi:

Bahan: Plastik + logam.
Werna: Abang, Kuning, Biru, Ijo, Jambon, Putih, Ireng

Ukuran: Jembar: 23cm / 9.06 inci; Dhuwur: 20cm / 7.87 inci; Genggeman Tangan Ireng Panjang: 9cm / 3.54 inci



Panas Tags: Gendhing Genggam Setengah Bulan, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.