Produk

Distiller Banyu Kaca
  • Air ProDistiller Banyu Kaca
  • Air ProDistiller Banyu Kaca
  • Air ProDistiller Banyu Kaca

Distiller Banyu Kaca

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Distiller banyu kaca                                


Laboratorium Gelsonlab HS-SZ-97 Banyu sulingan banyu kaca Distiller


 

Fitur
1, aparatus iki minangka distiller banyu murni dobel otomatis digawe kanthi prinsip "distilasi banyu murni murni tunggal".
2, Bahan utama instrumen digawe saka kaca bermutu, lan banyu sulingan ora ana gandhengane karo logam.
3, Kemurnian banyu dhuwur sing diduweni kanthi distilasi sekunder; Pemanas digawe saka kaca kuarsa lan duwe kaluwihan ngirit energi, reresik lan umur dawa.
4, aparat iki nduweni piranti proteksi relay kanggo distilasi primer lan sekunder, sing aman lan andal. Kabeh ngalih distilasi dikendhaleni kontrol suhu lan piranti level banyu musim semi garing, kanthi efektif ngindhari kasus aksesoris kaca sing rusak amarga kobong pipa panas bali sing garing.
5, level banyu sing dhuwur lan endhek bisa kanthi otomatis disambungake utawa ngilangi catu daya kanggo entuk fungsi distilasi otomatis banyu murni.

Katrangan Produk
Katrangan Produk
Model
HS-SZ93
HS-SZ96
HS-SZ97
Ngasilake Banyu
1600ml / jam
1800ml / jam
1500ml / jam
Daya Input
3KW
1,5KW
4.5KW
Tegangan
AC220v / 50Hz
AC220v / 50Hz
AC220v / 50Hz
Demention
57 * 48 * 39 L * W * H (cm)
66 * 37 * 31 L * W * H (cm)
Kothak A (pipa kondensor) 57 * 48 * 39
Kothak B (mesin utama) 61 * 45 * 44
Bobot
10KG
5.4KG
15,8KG
Dimensi Distiller Banyu
L * W * H (cm) 77 * 36 * 78cm
L * W * H (cm) 77 × 20 × 68cm
(L * W * H) 77 * 49 * 89cm



Panas Tags: Distiller Banyu Kaca, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.