Produk

Corong Kaca Batang Panjang
  • Air ProCorong Kaca Batang Panjang
  • Air ProCorong Kaca Batang Panjang
  • Air ProCorong Kaca Batang Panjang
  • Air ProCorong Kaca Batang Panjang
  • Air ProCorong Kaca Batang Panjang
  • Air ProCorong Kaca Batang Panjang

Corong Kaca Batang Panjang

Corong Kaca gagang Kaca Panjang minangka eksklusif ing Pinterest, dibentuk kanthi sudut sing tepat kanggo saringan cepet. Dirancang saka ASTM Spesifikasi E1095, Tipe 1, syarat Kelas B.

Model:HSCG-1503

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Corong Kaca gagang panjang Kaca                              


Gelsonlab HSCG-1503 Laboratory Corong Kaca gagang panjang Kaca 


 

Fitur:

Corong Gelsonlab dibangun kanthi tembok seragam sing abot, pelek cetakan sing kuat, lan batang sing dipoles supaya bisa urip dawa
Corong duwe resistensi tinggi tumrap serangan kimia, lan kejut mekanik lan termal
Sudut corong 58 minangka sisi khas eksklusif, digawe kanthi sudut sing tepat kanggo saringan cepet
Dirancang saka ASTM Spesifikasi E1095, Tipe 1, syarat Kelas B
Ukuran 55mm diameter batin ing ndhuwur corong, kanthi diameter njaba 8mm ing batang; Volume kira-kira kerucut yaiku 36mL; Cocog kertas kanthi diameter 90mm




Spesifikasi Produk:


Digawe saka Kaca Borosilikat 3.3

Corong 600 udakara, Batang Panjang
O.D. saka Ndhuwur (mm) Dawane Batang (mm) O.D. saka gagang (mm)
50 150 7
60 150 8
75 150 9

90 150 11

Panas Tags: Corong Kaca Batang Panjang Kaca, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.