Produk

Geoboard Matematika Geoboard Geoboard
  • Air ProGeoboard Matematika Geoboard Geoboard
  • Air ProGeoboard Matematika Geoboard Geoboard
  • Air ProGeoboard Matematika Geoboard Geoboard
  • Air ProGeoboard Matematika Geoboard Geoboard
  • Air ProGeoboard Matematika Geoboard Geoboard
  • Air ProGeoboard Matematika Geoboard Geoboard

Geoboard Matematika Geoboard Geoboard

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Geoboard Matematika Geoboard Geoboard


Gelsonlab HSMM-020 Geoboard Matematika Geoboard Geoboard Teaching Geometry board 15.3x15.3cm

Fitur produk
NGGALAMI STEM AWAL - Geoboards minangka cara sing apik kanggo mulang konsep spasial lan matématika kanthi visual lan praktis. Tampilake hubungane segitiga, kothak lan pentagon lan kepiye wujud ing wilayah kasebut.
KAGIATAN PEMBELAJARAN sing nyenengake - Bocah-bocah seneng nggawe bentuk warna dhewe-dhewe nganggo papan belajar kasebut. Pira bentuk bisa digawe ing telung menit? Apa pentagon paling gedhe sing bisa digawe? Kegiatan sing sampurna kanggo omah utawa kelas.
VERSATILE - Gunakake papat geo boards kanggo nggawe pegboard koordinat sing saben 4 kuadran ing sumbu x lan y diwakili dening karet warna sing beda.
HANDS-ON MATH - Geoboards minangka sumber sinau kuat kanggo saben bocah. Iki bisa digunakake kanggo nggawe bentuk paling 2D banjur bisa dipérang utawa dipérang kanggo makili pecahan utawa bentuk anyar.
GAMBAR KONTROL TANGAN LEBIH BAIK - Bantu bocah-bocah terus berkembang kontrol motor kanthi nyengkuyung panggunaan Geoboards kasebut. Ukurane apik banget kanggo bocah-bocah umur dhasar.
Kasedhiya karo 6 warna Geoboards warna lan 6 bungkus karet warna-warni lan multi-ukuran. Cocog kanggo demonstrasi pecahan, segmen lan bentuk.
 
Katrangan produk
 
Set Geoboard kanthi sisi 5 "kanthi 153mm * 153mm * 15mm kanthi loro kalorone, Geoboards Kita apik kanggo mulang fraksi, radius, diameter, keliling lan sawetara konsep lan bentuk 2D liyane.


Panas Tags: Geoboard Matematika Geometri Geoboard, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.