Produk

Stopwatch Elektronik
  • Air ProStopwatch Elektronik
  • Air ProStopwatch Elektronik
  • Air ProStopwatch Elektronik
  • Air ProStopwatch Elektronik
  • Air ProStopwatch Elektronik
  • Air ProStopwatch Elektronik

Stopwatch Elektronik

Setelan Stopwatch Elektronik: ing tampilan wektu normal, pencet tombol MODE sapisan, sampeyan bakal weruh status stopwatch, pencet tombol MULAI maneh (tombol nengen) kanggo miwiti wektu, kudu mandheg pencet tombol MULAI maneh, terus pencet tombol MULAI maneh . Nalika stopwatch mandheg, pencet tombol SPLIT (tombol kiwa) lan stopwatch bakal bali menyang nol.

Model:HSPM-005

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Stopwatch Elektronik


Gelsonlab HSPM-005 Multifunctional Stopwatch Elektronik Running Timer Sports Stopwatch


Spesifikasi:

1, Kanthi panel LCD digital lan lanyard
2, Chronograph: 1/100 pisah / puteran wektu
3, fungsi: tanggal, wektu, minggu, weker, 12H / 24H, stopwatch, mundur total
4, ukuran: 95 * 65 * 26 mm bobote: 49g

Gunakake Instruksi Persiyapan:


1 setelan stopwatch: ing tampilan wektu normal, pencet tombol MODE sapisan, sampeyan bakal weruh status stopwatch, pencet tombol Start maneh (tombol nengen) kanggo miwiti wektu, kudu mandheg pencet tombol MULAI maneh, terus pencet tombol MULAI maneh . Nalika stopwatch mandheg, pencet tombol SPLIT (tombol kiwa) lan stopwatch bakal bali menyang nol.
2 setelan weker weker: ing tampilan wektu normal, penet tombol MODE kaping pindho, sampeyan bakal bisa ndeleng status setelan wektu weker, banjur pencet tombol Start (tombol nengen) kanggo miwiti nyetel terus, pencet tombol SPLIT (tombol kiwa), sampeyan bakal ditransfer kanggo ngetung.
3 Setelan Wektu: Ing tampilan wektu normal, pencet MODE kaping telu, sampeyan bakal weruh pirang-pirang detik murup, pencet tombol SPLIT (tombol kiwa), sampeyan bakal weruh skor sumunar, banjur pencet tombol MULAI (tombol nengen) kanggo nyetel skor , pencet tombol SPLIT (tombol kiwa) kanggo ndeleng jumlah jam sing sumunar, banjur pencet tombol Start (tombol nengen) kanggo nyetel jumlah jam, penet tombol SPLIT (tombol kiwa) kanggo ndeleng pirang-pirang dina sing sumunar. Banjur pencet tombol Start (tombol nengen) kanggo nyetel pirang-pirang dina. Sawise nyetel nomer wulan lan minggu, pencet tombol MODE kanggo metu.

4 saklar jam alarm: tahan RESET banjur pencet Miwiti / STOP maneh!


Panas Tags: Stopwatch Elektronik, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, awet, Jual Paling Dhuwur, Klasik, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.