Produk

Mikrometer Digital Elektronik
  • Air ProMikrometer Digital Elektronik
  • Air ProMikrometer Digital Elektronik
  • Air ProMikrometer Digital Elektronik
  • Air ProMikrometer Digital Elektronik
  • Air ProMikrometer Digital Elektronik
  • Air ProMikrometer Digital Elektronik

Mikrometer Digital Elektronik

Rentang Micrometer Digital elektronik profesional: 0-25mm (0-1 "); Resolusi: 0. 001mm (0. 00005"); Akurasi 0. 002mm (0. 0001 "). Super Precision Nyedhiyakake Loro Modus Pangukuran Metric / Standar, Modus Mutlak & Incremental, Ketemu utawa Ngluwihi Standar Akurasi Federal.

Model:HSPM-060

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mikrometer Digital Elektronik


Gelsonlab HSPM-060  Mikrometer Digital Elektronik Inch/Metric Diameter Caliper           


Fitur produk


Rentang Micrometer Digital elektronik profesional: 0-25mm (0-1 "); Resolusi: 0. 001mm (0. 00005"); Akurasi 0. 002mm (0. 0001 ").
Super Precision Nyedhiyakake Loro Cara Ngukur Metric / Standar, Modus Mutlak & Incremental, Ketemu utawa Ngluwihi Standar Akurasi Federal.
Rincian sing Cocog karo pangguna, Tampilake LCD Gampang Waca Gedhe; Pateni Otomatis; Setelan Nol ing Titik apa wae.
Permukaan Ngukur Karbida Awet, spindle sing atos lan lemah kanthi anvil karbida njamin daya tahan lan akurasi.
Aksesoris Ana ing kasus kunci ing kunci, instruksi, lampiran lan batere ekstra.
 
 

Katrangan produk


Ringkesan: Alat Profesional, Presisi Super, Cepet, cetha, tampilan LCD sing gampang diwaca, akurat nganti 0. 0001 ". Spindel sing dikencengi lan digiling kanthi anvil karbida njamin daya tahan lan akurasi. Kasedhiya ing kunci penyesuaian, buklet instruksi, lampiran bola lan batere ekstra. Fitur: 1. Range: 0-25mm (1 ") 2. Resolusi: 0. 001mm (0. 00005") 3. Akurasi 0. 002mm (0. 0001 ") 4. Rong metrik pangukuran Metric / Standar 5. Tampilan LCD Gedhe 6. Mode Mutlak & Incremental 7. Otomatis Pateni 8. Permukaan Ngukur Karbida 9. Ketemu utawa Ngluwihi Standar Akurasi Federal Spesifikasi: Akurasi +/- 0. 0001 "Range 0-1" / 0-25mm Resolusi 0. 00005 "/ 0. 001mm Paket Klebu: 1 x Digital Elektronik Mikrometer 1 x Plastik Plastik Kasus 1 x Baterai Ekstra 1 x Scre Mini

Panas Tags: Micrometer Elektronik Digital, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.