Produk

Kit Robot Spider Pendidikan
  • Air ProKit Robot Spider Pendidikan
  • Air ProKit Robot Spider Pendidikan
  • Air ProKit Robot Spider Pendidikan
  • Air ProKit Robot Spider Pendidikan
  • Air ProKit Robot Spider Pendidikan
  • Air ProKit Robot Spider Pendidikan

Kit Robot Spider Pendidikan

Kit Robot Spider Pendidikan gampang nuruti pandhuan lan nyenengake wektu wong tuwa lan anak nalika ngrakit robot ing omah. Bocah-bocah bisa ngrasakake suka cita lan prestasi nalika nglumpukake, sing bisa nuwuhake inovasi lan kapinteran.

Model:HSTM-029

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kit Robot Spider Pendidikan


Gelsonlab HSTM-029 Kit Robot Spider Pendidikan, STEM DIY Scientific Robot Assembly Toy for Kids, Great Home Schooling Supplements

Alat Edukasi sing Sampurna - Bocah-bocah ora mung bisa nuwuhake kreativitas lan uga menehi minat ing ilmu alam.
Rasakake ilmu nganggo kit Ilmu DIY - Temokake kepiye tenaga listrik dadi energi fisik sing nyusup nalika nglumpukake saben potongan nganggo tangan sampeyan dhewe.
Nangsang minat Anak ing Ilmu & Alam - Mbangun robot laba-laba dhewe menehi kesempatan kanggo sinau macem-macem aspek laba-laba kanthi gampang.
Great Home Schooling Supplements - Kit Robot Spider Pendidikan is easy to follow instructions and makes fun on your valuable parent-children time while accomplishing robot assembly together at home.
Dijamin dijamin yen ana bebaya ing produk.
 
Katrangan produk
 
Spider Robot Kit minangka dolanan DIY kanthi wolung sikil multi-gabung kanthi akurat duplikat gerakan lumba-laba nyata.

Ana rong pilihan majelis sing ngowahi dawa lan pola laba laba-laba.

Bocah-bocah bisa ngrasakake suka cita lan prestasi nalika nglumpukake, sing bisa nuwuhake inovasi lan kapinteran.

Dianjurake kanggo bocah sing umure 10 taun utawa luwih.

Seneng-seneng karo spidy cilik iki :)

Spesifikasi

Bahan: Plastik
Pasokan listrik: batere AA (ora kalebu)
Ukuran Paket: 24x18x6 cm / 9.4x7.1x2.4 inci
Bobot Paket: 0,27 kg / 0,62 lbs

Panas Tags: Kit Robot Spider Pendidikan, Produsen, Suplier, Disesuaikan, Akeh, Merek, China, Rega murah, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Jual Paling Dhuwur, Klasa, Jual Panas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.